Randen-Burger:
350 g gekochte Randen, geschält
1 Zwiebel, gehackt
1 Knoblauchzehe, gehackt
3 Zweige Thymian, gezupft
2 EL Olivenöl
1 Eigelb
4 EL Paniermehl
3 EL Maizena
½ Zitrone, Abrieb
1 EL Curry
1 TL Paprika
Salz und Pfeffer
Öl zum Anbraten
Paniermehl
Sesam
Avocado-Tatar:
1 Avocado
1 kleine Zwiebel, gehackt
1 EL Zitronensaft
2 EL Olivenöl
Salz und Pfeffer
4 Hamburgerbrötchen
250 g Halloumi
150 g Frischkäse
Chilisauce
Randensprossen
Beetroot burger:
350 g cooked beetroot, peeled
1 onion, chopped
1 clove of garlic, chopped
3 sprigs thyme, plucked
2 tbsp olive oil
1 egg yolk
4 tbsp breadcrumbs
3 tbsp cornflour
½ lemon, grated
1 tbsp curry
1 tsp paprika
salt and pepper
Oil for frying
breadcrumbs
sesame seeds
Avocado tartare:
1 avocado
1 small onion, chopped
1 tbsp lemon juice
2 tbsp olive oil
salt and pepper
4 hamburger buns
250 g halloumi
150 g cream cheese
chilli sauce
beetroot sprouts